Jez
Обязательно подробнее рассмотрю меню в том ресторанчике, куда мы собираемся 11.07. Схожу заранее, выберу меню, а заодно пошпионю.
У меня есть меню из Лас-Вегаса. Шикарное. Когда я спросила приятеля, как ему удалось заполучить такое сокровище, он ответил:"Взял да пошел".
Я так не смогу, а надеяться на подарок не приходится: это их собственность, know-how.
Обещаный рецепт
Salisbury Steaks with Mushroom-Wine Sauce
1 pound lean ground beef sirloin
3/4 teaspoon garlic sault or seasoned sault
1/4 tablespoon black peeper
2 tablespoons butter or margarine
1package (8 ounces) sliced button mushrooms or 2 packages (4 ounces each) sliced exotic mushrooms
2 tablespoons sweet vermouth or ruby port wine
1 jar (12 ounces) or 1 can (10, 5 ounces) beef gravy
1. Heat large heavy nonstick skillet over medium-high, heat 3 minutes or untill hot. Meanwhile, combine ground sirloin, garlic salt and pepper; mix well.
Shape mixture into four 1/4-inch-thick oval patties.
2 Place patties in skillet as they are formed; cook 3 minutes per side or untill browned. Transfer to plate. Pour off drippings.
3 Melt butter in skillet; add mushrooms. Cook and stir 2 minutes. Add vermouth; cook 1 minute. Add gravy; mix well.
4 Return patties to skillet; simmer uncovered over medium heat 2 minutes for medium or untill desired doneness, turning meat and stirring sauce.
Enjoy
NB это рецепт из книги "Irish Cooking", которую прислала мне дорогая Splattie, за что я ей очень благодарна.