Соевые котлеты со вкусом привычных

Jez

Alina

40 лет
New Jersey, USA
Фото


Вот, нашла и фото и описание:

Цитата:
textured soy protein = texturized soy protein = TSP = textured vegetable protein = texturized vegetable protein = TVP = plant protein = vegetable protein = protein crumbles
Notes: This is a healthy ground meat substitute made from defatted soy flour. It comes as dried or frozen flakes, granules, or chunks, and it has a chewy, meaty texture when it's cooked. The flavor's a bit bland, so it works best in well-seasoned dishes like chili and sloppy joes. Some brands are beef or chicken-flavored. Look for it in health food stores.
Substitutes: tempeh OR firm tofu (Cut it into slabs and then freeze and thaw them to give the tofu a chewier texture. Alternatively, crumble the tofu into small pieces and bake it until it's dry.) OR seitan OR hamburger


Короче это сделано из обезжиренной соевой муки, и продается как хлопья, гранулы, или маленькие кусочки. Заменить можно или замороженным соевым мясом или накрошенным соевым мясом которое было подсушенно в духовке ...

олина писал(а):
А фарш соевый как кусочки сухой коры, если можно так выразится.

Наверное это одно и то же...

 
12 Дек 2008 2:38

Страница 1 из 1