Англо-русский кулинарный словарь

NatalyS



Липецк
Splattie писал(а):
Очень прозаично. На фото - свиные шкварки.


Я подумала. что это рыба так замечательно проговлена иприготовилась к интересному описанию. Шкварки..... тоже неплохо. Romashki

Что касается меню, попробую скопировать полностью. Но это много. Embarassed

Hors D’oeuvres Menu

Hot (Choose Three)

Honey-Glazed Shrimp
Coconut Shrimps with Creamy Cognac Sauce
Grilled Lamb Chops with Rosemary
Teriyaki Chicken Mini Kebobs
Chilean Sea-Bass Atop a Sweet Potato Chip
Grilled Sea Scallop Atop Tortilla Chip
Ricotta and Prosciutto Phyllo Triangles
Oysters Rockefeller with Cava Sauce
Wild Mushrooms Feuilleters
Garlic Lamb Sausage en Croute

Cold (Choose Three)

Canapés a la Monte Carlo with Goose Liver Pate
Canapés a la Russia with Smoked Sturgeon
Canapés with Tuna Tartar
Canapés with Smoked Halibut and Sevruga Caviar
Mini Blintzes with Caviar
Cherry Tomatoes Filled with Mozzarella Cheese and Garlic
Scottish Smoked Salmon on Rye Crouton
Smoked Duck Breast with Wine Roasted Mini Pear
Roquefort Napoleon
Medallion of Lobster with Salmon Caviar


Buffet Style Hors D’oeuvres
(Choose Five Hot and Five Colds)
We Will Set up Buffet Style Hors D’oeuvres with Antique Silver Platters, Trays, Raisers and Candelabras, Custom Made Linens, China and Silverware for Additional Charge of $11 Per Person.

Это одна из 5 страниц. Показывать дальше?

 
09 Окт 2009 16:41

Страница 22 из 42